Date: 29/Apr/2017

រយៈពេល១ខែមេសានេះ មានករណីផ្ទុះការពុលចំណីអាហារចំនួន ៥លើក និងមានប្រជាពលរដ្ឋចំនួន ២២៥ នាក់បានឈឺ តែគ្មានករណីស្លាប់ទេ។ បុព្វហេតុនៃការផ្ទុះពុលចំណីអាហារគឺបណ្តាល មកពី កង្វះអនាម័យ និងវត្ថុធាតុដើមរៀបចំអាហារមិនមានគុណភាពល្អ ឫមានជាតិពុល ។
ពត៌មានបន្ថែមសូមទាក់ទងលេខ ១១៥ ដោយមិនគិតថ្លៃពីទូរស័ព្ទគ្រប់ប្រព័ន្ធ ។

Food safety 1.sm  5tips safeFood.sm